Φρόντισε για την υγεία που σου αξίζει.

 

Όταν πρόκειται για την υγεία μας, όλοι απαιτούμε τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή.

Ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας μπορεί να συνυπάρξει με το ΓεΣΥ και να το συμπληρώσει, προσφέροντάς σου μεγάλη ευελιξία και ψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών υγείας.

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας στην Κύπρο μπορεί να προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως: πρόσβαση σε μια ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών υγείας, μικρότερους χρόνους αναμονής για ραντεβού και επεμβάσεις, κάλυψη για εξειδικευμένες θεραπείες που δεν καλύπτονται από το δημόσιο σύστημα και πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία, στην Κύπρο και το εξωτερικό, με περισσότερες ανέσεις και εξατομικευμένη φροντίδα.

Το πρόγραμμα υγείας Medica, τηςEurolife, είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν, με επιλογές τόσο ενδονοσοκομειακές όσο και εξωνοσοκομειακές, που προσαρμόζονται απόλυτα στις δικές σου ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες και μπορεί να αποζημιώσει μέχρι και €2,000,000 τον χρόνο.

Με το πρόγραμμα υγείας Medica έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη παντού, αφού σε καλύπτει για νοσηλεία σε Κύπρο και εξωτερικό, περιλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Ελβετίας,προσφέροντας σου ηρεμία και οικονομική ασφάλεια σε περίπτωση απροσδόκητων ιατρικών δαπανών ή εκτάκτων περιστατικών. Εσύ επιλέγεις το νοσοκομείο, το γιατρό και τη χώρα νοσηλείας που επιθυμείς, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα περίθαλψης, χωρίς να ανησυχείς για το κόστος, αφού το Medica επιτρέπει πρόσβαση σε εξειδικευμένη φροντίδα ή επεμβάσεις που δεν είναι διαθέσιμες τοπικά, επιτρέποντάς σου να αναζητήσεις θεραπεία από κορυφαία διεθνή ιατρικά κέντρα.

Το να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε την υγεία μας, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε αλλά το μέγιστο σε σημασία τόσο για εμάς, όσο και για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας.