Τα δώρα δεν πρέπει να κρίνονται από το περιτύλιγμα. Ούτε από το βαθμό στον οποίο τηρούν τη μόδα και τις τάσεις. Τα δώρα αξίας είναι αυτά που διαρκούν στο χρόνο και μένουν μαζί σου. Τέτοιο δώρο είναι η ασφάλεια ζωής.

Είναι πολλοί οι λόγοι που η ασφάλεια ζωής αποτελεί ένα σημαντικό δώρο – ειδικά αφού θα συνεχίσει να αξίζει όλο και περισσότερο στο χρόνο.

Προστασία των αγαπημένων σου: Η ασφάλεια ζωής παρέχει οικονομική προστασία στους αγαπημένους σου σε περίπτωση απρόοπτων, όπως ο θάνατος. Όταν παντρευτείς, αποκτήσεις παιδιά ή αναλαμβάνεις φροντίδα για κάποιον, οι έγνοιες απέναντί τους και οι ανάγκες προστασίας αυξάνονται κατακόρυφα. Η ασφάλεια ζωής αποτελεί μοναδικό τρόπο εξασφάλισης όσων αγαπάς.

Αποταμίευση: Η αποταμίευση μπορεί να συνδεθεί με ένα μικρό στόχο ή ένα μεγάλο σκοπό. Μπορεί να υλοποιηθεί με πολύ μικρό ποσό ή και μεγαλύτερο. Βάλε κάτι στην άκρη που δεν θα επηρεάσει το πώς ζεις τώρα αλλά θα βοηθήσει στο να ζήσεις καλύτερα, αύριο. Έχοντας αποταμιεύσει, μπορείς να αντιμετωπίσεις απρόσμενες δαπάνες, όπως ιατρικά έξοδα ή αναγκαίες επισκευές στο σπίτι, χωρίς να πρέπει να βασιστείς αποκλειστικά στο εισόδημά σου. Επίσης, εάν αντιμετωπίσεις απρόσμενες δαπάνες, όπως ατυχήματα, ασθένειες ή απώλεια εργασίας, το αποταμιευτικό σου ταμείο μπορεί να λειτουργήσει ως ασφάλεια για να καλύψεις αυτές τις ανάγκες.

Επένδυση: Ορισμένα ασφαλιστικά προϊόντα παρέχουν επενδυτικές ευκαιρίες. Μην τις αγνοήσεις. Σκέψου ότι αποτελούν πολύ καλές εναλλακτικές επιλογές επένδυσης, χωρίς κανένα ρίσκο απώλειας του κεφαλαίου σου που μάλιστα θα το αυξήσουν, με την πάροδο του χρόνου. Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις καρπούς από αυτές τις επενδύσεις.

Σύνταξη: Η σύνταξη είναι όλο και πιο κοντά. Αν προγραμματίζεις να συνταξιοδοτηθείς, μπορεί να χρειαστεί να εξετάσεις πώς η ασφάλεια ζωής σου επηρεάζει το σχέδιο συνταξιοδότησής σου.

Ευαισθησία στην Υγεία: Η ασφάλεια υγείας συνυπάρχει και συμπληρώνει το ΓεΣΥ δίδοντας σου όλα τα εφόδια και την ευελιξία να αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας όπως εσύ επιθυμείς.