4 Λόγοι γιατί να διαλέξω αποταμίευση με Ασφάλεια Ζωής

 

Η Ασφάλεια Ζωής με αποταμίευση είναι ένα είδος ασφάλειας ζωής που συνδυάζει την κάλυψη ζωής με την αποταμίευση χρημάτων.

Πιο κάτω περιγράφονται τα 4 πλεονεκτήματα για να την διαλέξεις:

1. Ασφάλιση Ζωής: Όπως και άλλες ασφάλειες ζωής, παρέχει προστασία στην περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, καταβάλλοντας ένα ποσό στους δικαιούχους του συμβολαίου.

2. Αποταμίευση: Πρόσθετα από την ασφάλιση, μέρος των προκαθορισμένων πληρωμών κατατίθεται σε επενδυτικά ταμεία τις επιλογής σας που ενδέχεται να αποφέρουν σχετικά ψηλές αποδόσεις.

3. Στόχος Αποταμίευσης: Ο ασφαλισμένος μπορεί να θέσει συγκεκριμένους χρηματοοικονομικούς στόχους, όπως τη συνταξιοδότηση ή την εκπαίδευση των παιδιών και να αποταμιεύσει για αυτούς τους σκοπούς.

4. Φορολογικά Οφέλη: Τα ασφάλιστρα και οι αποδόσεις αποταμίευσης μπορεί να επωφελούνται από φορολογικά πλεονεκτήματα.

 

Η Ασφάλεια Ζωής με αποταμίευση προσφέρει έναν τρόπο να συνδυάσεις την προστασία της οικογένειάς σου σε περίπτωση απώλειας ζωής με ένα επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο τη δημιουργία κεφαλαίου για το μέλλον.

Πριν αποφασίσεις, είναι σημαντικό να συζητήσεις τις επιλογές σου με τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο για να κατανοήσεις τις λεπτομέρειες και το κόστος που σχετίζεται με αυτόν τον τύπο ασφάλειας.