“Αυτή είν’ η ζωή” μέσα από τη ματιά της EuroLife

 

 

 

H EuroLife, ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο ασφαλειών ζωής, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πελατών της υιοθετώντας πρωτοβουλίες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, είτε με την προσφορά λύσεων που προσαρμόζονται στις προσωπικές τους ανάγκες, είτε μέσα από δράσεις που στόχο έχουν να εμπνεύσουν τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά.

Η Εταιρία, που στον πυρήνα των δράσεων της έχει πάντα τον άνθρωπο, έρχεται αυτή τη δεδομένη στιγμή κοντά μας για να δηλώσει παρούσα σε όσα ζούμε και όσα μας περιμένουν ακόμη στον δρόμο.

Με την εμπειρία και την αντίληψη ενός οργανισμού που ξέρει να απαντάει στις προκλήσεις προσεγγίζει τη ζωή με έναν τρόπο αισιόδοξο και ρεαλιστικό μεταφέροντας μας το μήνυμα ότι η ζωή δε θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Γι΄ αυτό, με στόχο να μας εμπνεύσει να κοιτάξουμε τη ζωή στα μάτια, με τον ίδιο τρόπο που κοιτάει κι η ίδια η Εταιρία τους πελάτες της, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας ραδιοφωνικής και διαδικτυακής καμπάνιας με τίτλο: «Αυτή είν’ η ζωή».

Μέσα από αυτή την εκστρατεία, ενδυναμώνει τη σχέση της με το κοινό, επανασυστήνοντας μας στη ζωή μέσα από μια φρέσκια προοπτική. Με έντονο το αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια ζωής, μας προτρέπει να προχωρούμε μπροστά. Να ζούμε με σιγουριά όλες μας τις στιγμές, μικρές ή μεγάλες, αυτές που περιμένουμε κι αυτές που απλώς μας συμβαίνουν. Να νιώθουμε την ασφάλεια να κοιτάξουμε τη ζωή κατάματα, ξέροντας ότι θα είναι δίπλα μας.  «Γιατί δεν μπορούμε πάντα να αλλάξουμε όλα όσα μας φέρνει η ζωή… μόνο τον τρόπο που θα την κοιτάξουμε από ΄δω και πέρα. Στα μάτια».

Η EuroLife που κέρδισε την εμπιστοσύνη 100,000 πελατών στην Κύπρο μέχρι σήμερα, αναγνωρίζεται ως μια αξιόπιστη Eταιρία στην παροχή ασφαλιστικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες προσωπικές και επιχειρηματικές μας ανάγκες. Πιστή στο όραμα και την αποστολή της, συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του κάθε ενός από εμάς ξεχωριστά, στηρίζοντας όσα αγαπάμε για περισσότερα από 30 χρόνια.