Τα συμβόλαια της Eurolife και σε ψηφιακή μορφή

Νέα υπηρεσία μέσω του myeurolife portal

 

Μια νέα καινοτομία προστέθηκε στις υπηρεσίες της η Eurolife με απώτερο σκοπό την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με το Electronic Policy Pack  η Εurolife προσφέρει στον κάθε ασφαλιζόμενό της, την επιλογή να παραλαμβάνει το συμβόλαιό του από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του, μέσα από το Myeurolife portal.

Όλα τα νέα συμβόλαια της Eurolife που τέθηκαν σε ισχύ από το Νοέμβριο του 2022, είναι πλέον στη διάθεση των πελατών-ιδιοκτητών τους, σε ψηφιακή μορφή, χωρίς να χρειάζεται να τυπωθούν, ενώ μέσω του Myeurolife portal οι πελάτες έχουν πρόσβαση στα νέα τους συμβόλαιά οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμούν. 

Η νέα αυτή υπηρεσία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Eurolife για συνεχή εμπλουτισμό των ψηφιακών καναλιών της. Μία στρατηγική που προβλέπει συνεχή επένδυση σε τεχνολογικά συστήματα, αλλά και σε εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με το Electronic Policy Pack η  εταιρεία σφραγίζει ακόμη πιο έντονα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στη μετάβαση της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας και κατ’ επέκταση της χώρας στο ψηφιακό κόσμο. Πέραν της διευκόλυνσης των πελατών της και την απλοποίηση των διαδικασιών, η νέα υπηρεσία υπηρετεί τη συνεχή συνεισφορά της Eurolife στην προσπάθεια για συλλογική οικολογική συνείδηση και προώθηση της πράσινης ανάπτυξης.