Βραβεύτηκαν «Της Ζωής οι Πρώτοι» της Eurolife 

Μια λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα

 

«Της Ζωής τους Πρώτους» βράβευσε η Eurolife σε μια ξεχωριστή βραδιά με έντονα συναισθήματα που εναλλάσσονταν από συγκίνηση, περηφάνια, διασκέδαση, ενθουσιασμό.

Στη λαμπερή βραδιά βραβεύτηκαν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Διευθυντές Ομάδων που κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους κατά το 2022 και να υπερβούν κάθε εμπόδιο, εξασφαλίζοντας κάποια από τις διακρίσεις της Εταιρείας.

Η τελετή των βραβεύσεων έγινε σε νυχτερινό χώρο στη Λεμεσό την Παρασκευή 26 Μαΐου, όπου η διασκέδαση έφτασε στο αποκορύφωμά της με τον γνωστό Κύπριο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να χαρίζει μοναδικές στιγμές στους προσκεκλημένους.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Eurolife, Λούης Ποχάνης, τόνισε στο χαιρετισμό του ότι οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι αποτελούν την αιχμή του δόρατος της Εταιρείας και ότι σε αυτούς οφείλονται οι συνεχείς επιτυχίες και χρονιές-ρεκόρ της Eurolife. Στην ομιλία του, εξήρε το πνεύμα συνεργασίας, εργατικότητας και έγνοιας στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, συγχαίροντας το κορυφαίο, στην αγορά, δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων της Eurolife.

Ο Γενικός Διευθυντής της Eurolife, Αβραάμ Πεκρής, επισήμανε ότι ο ρόλος των Ασφαλιστικών Συμβούλων ως θεματοφύλακες της ασφάλισης αποκτά μεγαλύτερη αξία σήμερα που οι προκλήσεις είναι εντονότερες και πολυεπίπεδες. Τόνισε ότι «τώρα είναι που οι συνάνθρωποί μας σας χρειάζονται περισσότερο, για να κατανοήσουν τους κινδύνους που αυξάνονται και παραμονεύουν συνεχώς, για να τους  καθοδηγήσετε να επιλέξουν τις καλύψεις που τους ταιριάζουν, όχι μόνο ως διεκπεραιωτές, αλλά και ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοί τους».

Η Καίτη Χαμπάκη, Διευθύντρια Πωλήσεων της Eurolife, απευθυνόμενη στους βραβευθέντες ασφαλιστές ανέφερε ότι είναι περήφανη που είναι μέλος αυτής της υπέροχης οικογένειας "η οποία έμαθε να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται συνεχώς και να πορεύεται ενωμένη και προσηλωμένη στο όραμα και την αποστολή της Εταιρείας  υπηρετώντας τον συνάνθρωπο μας και τις ανάγκες του, κατακτώντας όλο και πιο ψηλές κορυφές… της ομάδας που κατάφερε όχι μόνο να πετύχει τους στόχους της αλλά να καταρρίψει κάθε προηγούμενο της ρεκόρ και να αριστεύσει αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ‘impossible is nothing’ και ‘sky is the limit’."

Οι τρείς κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρείας που βραβεύτηκαν είναι η Γαβριέλλα Διομήδους, ο Άντρος Αντρέου και ο Θεόδωρος Λιπέρτης. Από τους Διευθυντές βραβεύτηκαν ο Πανίκος Μιχαηλίδης που έλαβε τη διάκριση ‘Top Manager Award’ και ο Αντρέας Διονυσίου που εξασφάλισε την πρώτη θέση σε νέα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα προσωπικής παραγωγής.