Τριπλή διάκριση για την Eurolife στα «Global Insurance Awards 2023»

 

Με τρία νέα βραβεία διακρίθηκε η Eurolife στα «Global Insurance Awards 2023». Μία σημαντική επιτυχία που αποτελεί ισχυρή απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της Εταιρείας για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Τα «Global Insurance Awards 2023» επιβραβεύουν διαχρονικά τις εταιρείες που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αναδύονται στον ασφαλιστικό τομέα. Κάθε χρόνο, η συντακτική ομάδα του περιοδικού επιλέγει τους οργανισμούς που πρωταγωνίστησαν στον κλάδο Ζωής, σε περισσότερες από 60 χώρες.

H Eurolife ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στο διαγωνισμό και έλαβε την πρώτη θέση στις κατηγορίες:

1. Best Life Insurance Company Cyprus 2023

2. Best Insurance Management Team Cyprus 2023

3. Insurance CEO of the Year Cyprus 2023 - Mr. Avraam Pekris

Οι φετινές διακρίσεις της Eurolife είναι απότοκο  της αφοσίωσής της Εταιρείας στην καινοτομία και την αριστεία. Ένας πρωτοπόρος οργανισμός που υπηρετεί διαχρονικά τον άνθρωπο παρέχοντάς του προστασία απέναντι στις αβεβαιότητες και τα αναπάντεχα της ζωής.

Η Eurolife, ως ηγέτιδα εταιρεία στον Κλάδο Ζωής, χαράσσει την επόμενη μέρα και οδηγεί τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο. Ως ένας δυναμικός οργανισμός, ανταποκρίνεται άμεσα και άριστα στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Επενδύει στην τεχνολογία αναβαθμίζοντας τα συστήματά της και την εξειδίκευση των ανθρώπων της, ώστε να παρέχει νέες υπηρεσίες και δυνατότητες για ευέλικτη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Εκπαιδεύει και αναβαθμίζει συνεχώς το ρόλο των ασφαλιστικών σύμβουλών της, ώστε το ανθρώπινο δίκτυο της στην αγορά να εργάζεται με επαγγελματισμό, εμπειρία, κατάρτιση και υποδομές.

Η επιβράβευση της Eurolife στα «Global Insurance Awards 2023» είναι ένα σημαντικό παράσημο για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά τα στελέχη της. Την ίδια στιγμή, αποτελεί ισχυρό κίνητρο αλλά και δέσμευση για περαιτέρω αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η Εταιρεία, ώστε να ανταποκρίνεται  στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της.