Το «κουτί εμπειριών» της EuroLife μας καλεί να δούμε τη ζωή ξανά!

 

Οι άνθρωποι της Eurolife πιστεύουν ότι πρέπει να πάρουμε μια ανάσα, να ανακαλύψουμε ξανά τις στιγμές που μας προσφέρουν χαρά, να ρίξουμε μια ματιά πιο βαθιά και να δούμε τη ζωή ξανά!

Αυτός είναι ο συμβολισμός της έξυπνης experiential δράσης της που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Τhe Mall of Cyprus. Η Εurolife θέλησε μέσω μιας δημιουργικής ενέργειας να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία των μικρών καθημερινών στιγμών που προσφέρουν ευτυχία, καλώντας τους επισκέπτες του mall που είχαν την περιέργεια να εξερευνήσουν το μυστηριώδες, γεμάτο εκπλήξεις και δώρα «κουτί» της, να δουν την ζωή ξανά.

Σε κεντρικό σημείο του εμπορικού κέντρου ετοιμάστηκε ένα διαδραστικό παιχνίδι με τους επισκέπτες να πατούν το κουμπί που βρισκόταν στο «κουτί εμπειριών». Εκεί τους περίμεναν οι απροσδόκητες ερωτήσεις: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που μοιράστηκες τη χαρά σου με το κολλητό σου;», «Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες από τα γέλια;», «Πότε ήταν η τελευταία φορά που περάσατε μια βραδιά όλοι μαζί παρέα στο καναπέ;». Με σκοπό να προκαλέσει ένα disruption έμπνευσης, η Eurolife παρότρυνε τους ανθρώπους να δουν μικρά στιγμιότυπα της ζωής ξανά μέσα από μικρές, καθημερινές αλλά ουσιαστικές δραστηριότητες.

Όσοι συμμετείχαν στην ενέργεια της Eurolife είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, βασισμένα στις ανάγκες τους: όπως να ψυχαγωγηθούν βλέποντας μια ταινία, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τον κολλητό τους πίνοντας καφέ και να απολαύσουν ένα γεύμα με την παρέα ή την οικογένειά τους. Η EuroLife μας ενθαρρύνει όλους να πάρουμε μια ανάσα από όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα και να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ξεκινώντας από τις λεπτομέρειες που  χτίζουν την ευτυχία.

Εσύ πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχήθηκες κάτι;