«Πάμε με σιγουριά στο μέλλον»
το μήνυμα της EuroLife στους ανθρώπους της

 

Τη στρατηγική και τις μεθόδους πωλήσεων που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια μοιράστηκε η EuroLife με τους ανθρώπους της, σε ένα πρωτότυπο συνέδριο αφιερωμένο στην αλλαγή και τις προκλήσεις του μέλλοντος στον χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό κλάδο.

Στο συνέδριο με μήνυμα «Πάμε με σιγουριά στο μέλλον» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις νέες συνθήκες του διαφορετικού κόσμου που έρχεται από εξαιρετικούς ομιλητές όπως ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συγκροτήματος, κ. John Hourican, ο καθηγητής Μιχάλης Γ. Ιακωβίδης και ο Authorized Trainer, Counselor, Business & Life Coach κ. Άκης Αγγελάκης.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε στους παριστάμενους τη διαφημιστική εκστρατεία, τα υπερσύγχρονα καινούρια γραφεία της, τις νέες μεθόδους εξυπηρέτησης του πελάτη που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία, σύγχρονες πρακτικές πωλήσεων και διαδικασίες διεκπεραίωσης εργασιών, καθώς και τα νέα τεχνολογικά συστήματα επαγγελματικής βελτίωσης και κατάρτισης.

Η Γενική Διευθύντρια της EuroLife, κ. Άρτεμις Παντελίδου στην ομιλία της τόνισε χαρακτηριστικά: «Η EuroLife είναι leader. Και οι leaders δεν κρύβονται. Οι leaders ηγούνται. Για εμάς, μία στρατηγική υπάρχει: Μπροστά. Τι λέμε στους πελάτες μας; Ότι, εδώ και 28 χρόνια φροντίζουμε για το αύριο από σήμερα. Αυτό ακριβώς κάνουμε και απέναντι στις νέες προκλήσεις. Σήμερα, η EuroLife πραγματοποιεί μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της: στις υποδομές της, στις υπηρεσίες της, στους ανθρώπους της.

Η δική μας προσπάθεια είναι να σας απελευθερώσουμε από όλους τους περιορισμούς που ενδεχομένως να σας κρατούσαν πίσω όλο αυτό το διάστημα, ώστε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι σε αυτό που γνωρίζετε να κάνετε καλύτερα από τον καθένα: Να διαβάσετε τον νέο πελάτη που αναζητά, σε έναν ρευστό κόσμο, όλο και περισσότερο έλεγχο της ζωής του, όλο και μεγαλύτερη εξασφάλιση».

Στο συνέδριο έκαναν παρουσιάσεις ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Αβραάμ Πεκρής και ο Head of Agency Distribution της εταιρείας κ. Ξένιος Χειμωνίδης. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος Ασφαλιστικών Εργασιών, κ. Άριστος Στυλιανού.

Guest star στην εκδήλωση, o Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor. Ο «Ντάνος», αφηγούμενος την προσωπική του ιστορία, και επαναφέροντας στη μνήμη το πρόσφατο παράδειγμα της νίκης κόντρα στις αντιξοότητες, συγκίνησε τους συμμετέχοντες.