Βράβευση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Μέσα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Ασφαλιστική Εταιρεία EuroLife, βραβεύτηκε από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού για την σημαντική συμβολή της στο προγράμματος εργασιακής κατάρτισης για νέους επιστήμονες Αργοναύτης.

Η ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, είχε θέμα την προώθηση του αειφόρου σχολείου και συγκεκριμένα παρουσίασε τη δράση της τηγανοκίνησης.  Η EuroLife βραβεύτηκε για την συμβολή της στην όλη δράση μέσα από το πρόγραμμα Αργοναύτης.

Στην ομιλία της η κυρία Παντελίδου, Γενική Διευθύντρια της EuroLife ανάφερε: “Πιστεύω ότι οι νέοι μας σήμερα διαθέτουν τις γνώσεις, τα όνειρα και τους στόχους. Αυτό που τους λείπει  είναι το μέσω για να τα εφαρμόσουν και  να αυτό-αναπτυχθούν.  Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Αργοναύτης έχει καταφέρει να δώσει αυτή τη ξεχωριστή επιλογή στους νέους μας μέσα από την εργασιακή εμπειρία και την έρευνα.”

Το πρόγραμμα «Αργοναύτης» είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας που έχει στόχο την εμπλοκή των νέων επιστημόνων της Κύπρου στην εφαρμοσμένη έρευνα για περιβαλλοντικά θέματα, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας. Ταυτόχρονα, συνεισφέρει στη μείωση της ανεργίας και της ετεροπασχόλησης των νέων επιστημόνων.