Η Eurolife σταθερά στην κορυφή ως η καλύτερη ασφαλιστική Ζωής

World Finance Insurance Awards 

Best Life Insurance Company - Cyprus 2022: Eurolife

 

Η μεθοδικότητα, η διορατικότητα και ο επαγγελματισμός με τον οποίο η Eurolife έχει αντιμετωπίσει τις πιέσεις και τις αβεβαιότητες που προκάλεσε η κρίση COVID-19, την έχει κατατάξει στην κορυφή ως την Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Κύπρο για το 2022, όπως έγινε και το 2021. Η εξαιρετική αυτή διάκριση έρχεται από τα World Finance Insurance Awards. Λαμβάνοντας υπόψη τις επιχειρηματικές αρχές και την προσέγγισή της, την ανθεκτικότητα, τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και την ευρεία γκάμα σχεδίων ασφάλισης ζωής και υγείας, η κριτική επιτροπή των Βραβείων αποφάσισε να κατατάξει πρώτη την Eurolife.

Η ισχυρή αναγνώριση και εμπιστοσύνη από τους πελάτες της αποδεικνύει ότι η Eurolife ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες και απαιτήσεις τους για καινοτόμα και πελατοκεντρικά ασφαλιστικά σχέδια ζωής και υγείας.

Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες διαφοροποίησης και επιτυχίας της Eurolife, ως η εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της γνώσης στις ασφάλειες ζωής στην Κύπρο. Πρόσθετα, η εταιρικά υπεύθυνη δράση και προσέγγιση της Eurolife έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία λειτουργεί.

Πέραν αυτών είναι έτοιμη να διαχειριστεί τη νέα διαμορφούμενη κατάσταση που προκαλεί η αύξηση των επιτοκίων και ο αυξανόμενος πληθωρισμός.

Η Eurolife αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση δρώντας με ευελιξία, προσηλωμένη στην καινοτομία και τη μεταμόρφωση των επιχειρηματικών μοντέλων, στο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής.