Η  EuroLife προχώρησε σε μια στρατηγική συνεργασία με το Dorians Challenge

 

Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife αποτελεί μια άριστη ευκαιρία για τους λάτρεις της περιπέτειας και για όσους θα ήθελαν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρόμοια με τα ριάλιτι επιβίωσης!

Σε μια διαδρομή απόστασης 5 χιλιομέτρων, αποτελούμενης από πέραν των 20 εμποδίων και δοκιμασιών κατά μήκος της παραλίας και εντός της θάλασσας, οι συμμετέχοντες καλούνται να θέσουν σε δοκιμασία την αντοχή, τη δύναμη, το σθένος και τις ικανότητες συνεργασίας τους. Αναρρίχηση σε σχοινιά, προσπέλαση τοίχων, πλεύση με σχεδίες, πτώσεις στη θάλασσα από φουσκωτά ‘παγόβουνα’, ισορροπία σε δοκούς και έρπιση κάτω από δίχτυα είναι μόνο ορισμένες από τις δοκιμασίες τις οποίες οι Δωριείς καλούνται να εκτελέσουν προτού περάσουν τη γραμμή τερματισμού.

Πέραν των εμπορικών πτυχών της συνεργασίας, EuroLife και Dorians Challenge έχουν προγραμματίσει μια σειρά κοινωνικών δράσεων που περιλαμβάνουν τη διοργάνωση επιχορηγούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, παραχώρηση προσκλήσεων συμμετοχής σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και οικονομική ενίσχυση εθελοντικών οργανώσεων και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Μόλο Λεμεσού, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού.

Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Οι δράσεις εμπίπτουν στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» της EuroLife, που στηρίζει ενέργειες και προγράμματα γύρω από την υγιεινή διατροφή, την άσκηση, την υγεία και  το περιβάλλον. 

Γιατί η πρόληψη δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι τρόπος ζωής!